adidas tubular doom review

adidas tubular doom review

By rkerrigan at 2021-12-02
0 collector • 259 pageviews

"Kwasi Kessie (kjendisstylist og adidas Runner's NYC-kaptein), Aaron Kai (LA-artist), Sadelle's (brunchsted i NYC) og Brooklyn Ballet (profesjonelt dansekompani) har alle bidratt til den siste bølgen, og levert fire unike design som hver betaler seg hyllest til sin respektive by. Fordelene er heller ikke bare estetiske, med adidas ny 90 sko som får datadrevne passform, en flytende torsjonsstang og full- lengde BOOST såleenheter.

</br></br>

adidas boost herre 21-serien tar over, og her er en titt på hele adidas Boost “Multicolor”-pakken som inkluderer tre silhuetter vi har sett /delt tidligere, men her er en fullstendig titt på alle tre sammen. De tre silhuettene som er inkludert i denne pakken er adidas Ultra Boost – i en hvit Primeknit-overdel med flerfarget som dekker tåen, adidas Ultra Boost ST – i en marineblå base med flerfarget over forfotområdet, og til slutt adidas adiZero Prime Boost – som har en svartbasert overdel med sprut av flerfarget hele veien. Hver sko er selvfølgelig komplettert med Boost-såler.

</br></br>

Slipper i Core White og Trace Purple, med den klassiske sokken som konstruksjon og tekstilfôr. Silhuetten er utsmykket med et førsteklasses semsket hælstøttestykke og preget Trefoil-logo, plassert på den dristige adidas tubular doom review yttersålen – og skaper en høyspesifikasjon frisk iterasjon av den klassiske fryktløse silhuetten.

</br></br>

adidas alphabounce herre har utgitt i noen få forskjellige varianter, og den siste versjonen som utgis er Instinct Clima-utgaven kledd i to forskjellige fargerike alternativer. paret kommer kledd i grå to/Hi Res Orange-Trace Blue og det andre i off-white/Hi Res Orange-Raw Steel fargetoner. Begge fargerike utgivelsene er komplettert med en tykk Bounce-dempet mellomsåle og Continental gummi yttersåle."


1 Replies | Last update 2022-11-05
leorasy89
2022-11-05
#1

Because of its sleek shape and fitted Tubular ribbed sole stumble guys, this shoe connects with city dwellers and their fast-paced way of life. 


Log in


Sign up

GitHub  Log in